• Vota sí, vota no, vota en blanc, però vine a votar.

  • Twitter Updates

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

  • Anuncis

OMPLIR EL FORUM el 29 de novembre! Acte Nacional d’inici de campanya.

El proper diumenge 29 de novembre a les 12:00h farem l’Acte Nacional d’inici de campanya de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència. En aquest acte hi intervindran representants de les Comissions Organitzadores de tot el país, per demostrar la força que té el moviment que entre totes i tots estem construint.

Volem aprofitar la trobada, i de les 10:00h i fins les 12:00h convocarem el Consell Plenari, aquesta vegada de formació de voluntaris, en el mateix recinte del Fòrum.

Necessitem un cop de força social i mediàtic per donar un impuls a la Consulta. És per això que hem decidit intentar omplir el fòrum, que té una capacitat per 3.500 persones. Omplir-lo no és fàcil, però si ho fem donarem una imatge de força que impulsarà la Consulta en tot el territori just en el moment que comença formalment la campanya de participació. Per això us demanem un esforç de mobilització i que difongueu l’acte al màxim, i convoqueu a tots els voluntaris, adherits i a la població en general.

Una sala amb tanta capacitat l’hem hagut de llogar. No disposem, ni volem, de cap subvenció pública, i és per això que haurem de pagar una petita entrada de 5€ pels voluntaris i adherits a les Comissions Locals (teniu prioritat per comprar-la fins el dilluns 23 de novembre) i de 10€ pel públic en general (a partir del 23 de novembre al compte corrent i el dia de l’acte a taquilla). Haureu de fer l’ingrés individual o col·lectiu al compte corrent de la Caixa de Pensions: 2100/3084/89/2200404263. Guardeu el resguard, serà la vostra entrada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: