• Vota sí, vota no, vota en blanc, però vine a votar.

  • Twitter Updates

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

  • Anuncis

ARRENCA TAMBÉ LA CAMPANYA ELECTORAL A SILS

COMUNICAT  SILS, DECIDEIX

Per a tots i totes els silencs i silenques:

Estem en un poble petit  on tothom es coneix i fa por implicar-se o fins i tot parlar sobre la consulta,  ja que el s’interpreta únicament en una direcció  i el no en la oposada, en definitiva que ens divideix.

I no és així, tot i ser una pregunta irreductiblement concreta, els motius per recolzar el sí o el no  poden ser tant diversos, personals i individuals que no poden estar sotmesos a cap tipus de crítica. Les motivacions poden ser molt diferents: hi haurà  que no són independentistes i votaran que sí, d’altres de catalanistes que votaran que no, de castellans que votaran que sí i dels que votaran que no, dels que també es senten espanyols però votaran que sí.

Amb això volem dir que hem de respectar la posició que pugui tenir cada cadascú: no és millor el que vota que sí que el que vota que no, o a l’inrevés, en tot cas és diferent, forma part de la nostra societat i ens situa en la realitat en la que vivim. Pensem el que pensem, volem que els replantejaments que cadascú s’hagi fet davant aquesta consulta no ens  divideixin si no tot al contrari, que ens permetin parlar més obertament sobre qüestions de les que fa por parlar amb l’altre.

Creiem que aquesta consulta ens pot permetre fer un pas endavant cap al respecte a la diversitat en la que vivim. També ens dona la possibilitat, donada la manca de confiança i el desencís creixent i merescut cap els nostres polítics, de posar al ciutadà al capdavant de la vida política permetent que sigui actiu i fent-lo responsable davant la vida col·lectiva.

Ja sabem però, que el resultat no serà vinculant…,  i és això un impediment per fer la consulta? Creieu que no portarà enlloc? Què son unes energies malgastades o malencaminades? Doncs la veritat, el temps ho dirà. Aquest és el moment històric que estem vivint i no pas un altre, i creiem que val la pena implicar-s’hi.

Des de la Comissió organitzadora valorem doncs exclusivament la participació. El resultat en el fons no serà el més important, ja que l’avalarà el que vol la majoria de silencs i silenques, en aquests moments.

PER TANT US DEMANEM:

EL 13 DE DESEMBRE VENIU A VOTAR


Vota Sí, vota No, vota en blanc, però vine a votar!


Una resposta

  1. No tingeu por, a Sils es votarà (i avanço que guanyarà el Sí, respectant qui voti No)

    D’aquí al 13 tots i totes ho treballarem! Per Vallcanera, Per Sils, Per Catalunya!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: