• Vota sí, vota no, vota en blanc, però vine a votar.

  • Twitter Updates

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

  • Anuncis

RECTA FINAL

Estem a la recta final, d’un punt i seguit.

Com ahir ens deia Vicent Sanchís: aquestes eleccions s’han fet amb “una sabata i amb una espardenya”, amb pocs recursos i cap suport governamental, però també amb moltes pressions visibles i invisibles, que no han facilitat fer una campanya com déu mana i poder arribar a tota la gent. Arribar-hi perquè participin el màxim de persones,  però també perquè es pugui parlar obertament sobre l’opció del Vot, sobre el SÍ i sobre el NO.

Com l’objectiu dels promotors de la consulta i lema de la plataforma ha estat la neutralitat i només incentivar la participació, ha obligat a tothom a ser prudents en la defensa de cap postura i ha estat difícil defensar o argumentar tant el Sí com el No. Això sumat al fet  de que és un tema que fa aflorar més el sentiment que la raó s’ha fet difícil entrar en aquest debat i diàleg  que ens hagués agradat que hagués existit de manera més intensa entre tots nosaltres.

Tot i així, amb l’esforç de molts, i en pocs dies, s’ha arribat fins a on s’ha arribat,  que és molt,  i ara només ens queda esperar.

Abans de conèixer els resultats ja sabem que seran interpretats de tots els colors i maneres possibles i impossibles. Es parla que entre un 30% -40% de participació es consideraria un èxit, nosaltres sincerament, no som tant optimistes, ja que tenim la sensació de no haver arribat prou a la gent. Potser només és una sensació, ja ho veurem!

Però sigui quin sigui el resultat, creiem que tots plegats estem fent història!

La societat catalana ha demostrat que té una bona salut: s’ha sabut organitzar, al marge dels polítics i la seva política, per manifestar el que vol i el que pensa d’una manera democràtica.

El dia 14 no serà un punt i final, serà un punt i seguit que tampoc sabem ben bé cap a on ens durà, ja que entre tots l’haurem de construir, però que no s’atura…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: