• Vota sí, vota no, vota en blanc, però vine a votar.

  • Twitter Updates

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

  • Anuncis

López Tena i Uriel Bertran creen una sola Coordinadora Nacional de consultes per la independència de Catalunya

Osona Decideix, encapçalada per Alfons López Tena, i la Coordinadora de Consultes per la Independència de Catalunya, liderades per Uriel Bertran i Carles Móra, han arribat a un acord per treballar plegats en les consultes del 15 de febrer i del 25 d’abril. Amb aquest gest fan un pas més per la unitat del sobiranisme.

López Tena i Uriel Bertran creen una sola Coordinadora Nacional de consultes per la independència de Catalunya

Dilluns passat, després de viure una jornada històrica marcada per les consultes per la independència del 13-D, molts catalans es van llevar atònits per les crítiques llançades per Alfons López Tena, promotor d’Osona Decideix, cap a la Coordinadora Nacional de Consultes per la Independència. El jurista valencià va acusar a la plataforma sobiranista d’Uriel Bertran i Carles Móra d’utilitzar la CNCI per projectar-se políticament i crear una candidatura electoral nova.

A més a més, López Tena, va assegurar que si les consultes de les comarques que no són Osona s’haguessin fet amb la col·laboració dels partits polítics i amb les entitats socials i culturals més importants, el percentatge de vot arreu del país hagués superat el 27%. Cal recordar, que el percentatge de votants a Osona va ser del 42%, un 15% més alt que a la resta del país.

López Tena s’integra a la Coordinadora Nacional a canvi de que sigui un moviment ampli

Uriel Bertran ha convidat a Alfons López Tena a integrar-se a la Coordinadora Nacional de Consultes per la Independència. El segon ha accedit després que se li hagi assegurat que la CNCI no es farà servir per crear cap tipus de partit polític ni per projectar la carrera política de ningú. A més a més, la Coordinadora Nacional assumirà plantejaments i maneres de fer d’Osona Decideix, que s’han demostrat que han estat exitoses.

Així doncs, Uriel Bertran i López Tena ha escenificat aquesta pau amb un dinar plegats i amb una fotografia davant del Parlament de Catalunya. D’altra banda, també s’ha sabut que Carles Móra, Alcalde d’Arenys de Munt, retirarà l’ILP per fer un referèndum nacional el 25 d’abril en pro de la unitat de l’independentisme.

Font: http://www.cronica.cat/noticia/Lopez-Tena-i-Uriel-Bertran-creen-una-sola-Coordinadora-Nacional-de-consultes-per-la-independencia-de-Catalunya

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: