• Vota sí, vota no, vota en blanc, però vine a votar.

  • Twitter Updates

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

  • Anuncis

VOTA!

Per què hem d’anar a votar?

Vota SÍ, vota No, vota en blanc, però vine a votar!!!

A continuació us exposem diferents arguments de perquè s’ha d’anar a votar el 13 de desembre.

VULL VOTAR – VILAWEB

Trobareu a Vilaweb l’espai “Vull votar”, on diferents personalitats recolzen que tothom vagi a votar:  http://blocs.mesvilaweb.cat/referendum/

Vicent Sanchís

El periodista  és el primer personatge de ‘Vull Votar’, una sèrie que proposa a algunes personalitats que animin a la participació el 13 de desembre. En aquest vídeo Sanchis diu que s’ha d’aprofitar la democràcia limitada en què vivim i que, com que no és possible de votar en un referèndum vinculant, s’ha de votar el dia 13 per anhel de llibertat i per denunciar l’anomalia.

Alfons López Tena (1957)

El president del Cercle d’Estudis Sobiranistes, creu que el 13-D també és una oportunitat pe als detractors de la independència: ‘Tant si vas a favor de la independència, com si hi vas contra, tens l’oportunitat de votar i de decidir. Que no decideixin per tu. Digues la teva‘ (vídeo).

Francesc Homs (1969)

Membre de Convergència i Unió, anima tothom a participar en el referèndum sobre la independència de Catalunya en aquest vídeode la sèrie Vull Votar. Creu que el 13-D ‘és un dia important per al país, encara que n’hi hagi, com el govern espanyol, que ho vulguin prohibir. Però a Catalunya no ens pararan, si fem les coses pacíficament i lliure.’ Francesc Homs és membre de l’executiva nacional de Convergència des del 2003.

Josep Manuel Ximenis

Regidor d’Arenys de Munt per la CUP, va ser l’encarregat de llegir els resultats del primer referèndum sobre la independència que es va fer el 13 de setembre a Arenys de Munt. En aquest vídeo. Ximenis anima a la participació ciutadana en el referèndum del 13-D: ‘El 13 de desembre és la democràcia pràctica, la democràcia menada per ciutadans organitzats.

VIDEO DE LA CONSULTA DE SANT CUGAT

Diverses personalitats catalanes i del món han donat el seu suport a la consulta del 13 de desembre

Video


Sergi López, Joel Joan i Isabel-Clara Simó donen suport al manifest del 13-D


‘Les consultes són una iniciativa de la societat civil i això és molt positiu’, ha dit l’actor Sergi López avui al migdia a la roda de premsa de presentació del manifest(pdf) de suport a la consulta impulsat per la Coordinadora per la consulta sobre la independència. Entre els adherits al manifest, hi ha el mateix López; el seu company de professió Joel Joan; Pep Riera, ex-coordinador d’Unió de Pagesos; l’escriptora Isabel-Clara Simó; el lingüista Joan Solà; el filòsof Josep M. Terricabras; el cuiner Sant Santamaria o el músic ‘Titot’.

Vegeu la notícia completa a VilaWeb.

Pep Riera: ‘Votar el 13-D és perdre la por’

Pep Riera, ex cap d’Unió de Pagesos, anima a la participació ciutadana el 13 de desembre en aquest vídeo de la sèrie Vull Votar. Per Riera ‘anar a votar és perdre la por, és cremar els tabús i exercir la llibertat en un acte que hauria de ser tan festiu com el d’Arenys de Munt’.


Javed Ilyas: ‘És positiu que els immigrants puguin votar el 13-D’

El president de l’Associació de Treballadors Paquistanesos de Catalunya anima a la participació el 13-D

El president de l’Associació de Treballadors Paquistanesos, Javed Ilyas Qureshi, que avui compareix al Parlament de Catalunya a lacomissió d’Immigració, creu que el referèndum sobre la independència del 13-D és positiu perquè, entre més coses, ofereix als immigrants que acreditin empadronament l’oportunitat d’expressar la seva opinió. En aquest vídeo de la sèrie Vull Votar Javed es declara favorable al dret de l’autodeterminació dels pobles: ‘Si la gent d’aquí voten en favor de la independència, doncs em sembla molt bé.’


Josep Maria Terricabras: ‘El 13-D també votarem per la llibertat personal’

Josep-Maria Terricabras anima tothom en aquest vídeo a participar en el referèndum del 13-D. I és que, segons que diu, no solament hi ha en joc la llibertat col·lectiva, sinó també la individual: ‘Un hom pot ser més independent i més lliure en un país que també ho és.’ Aquest és un nou lliurament de la sèrie Vull Votar, en què unes quantes personalitats del país opinen sobre el referèndum.


Albert Sánchez Piñol: ‘Tu que pots, vés a votar el 13-D’

L’escriptor Albert Sánchez Piñol (Barcelona, 1965) no podrà votar el 13-D, perquè a la capital catalana no hi haurà referèndum. Per això en aquest vídeo anima a votar els qui sí que podran anar-hi. I afegeix: ‘Aquests moviments deixen en evidència la classe política, que no creu tant en la democràcia com en la constitució. N’hi ha molts que ara es treuen la careta i fins i tot et diuen que anar a votar és antidemocràtic.’ Sánchez Piñol és el protagonista d’avui de la sèrie Vull Votar, dedicada al referèndum sobre la independència del 13-D.

Canet decideix publica un espot promocional

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: